Zoek binnen hvdsg.nl...

Bijeenkomst "Ondernemingsdossier voor sportclubs"

Op donderdagavond 6 oktober organiseert NOC*NSF in samenwerking met SportFryslân, SportDrenthe en Huis voor de Sport Groningen een kennismakingsworkshop Ondernemingsdossier voor sportclubs.

NOC*NSF wil sportclubs ontzorgen in hun administratieve lasten. Daarom ondersteunt zij het Ondernemingsdossier voor sportclubs. Met dit gratis dossier voorkom je als sportclub dat belangrijke documenten (statuten, contracten, draaiboeken) zoek raken en onthoud je belangrijke actiepunten (verzekeringen, onderhoud) bij wisselingen in het bestuur of in commissies. Ook geeft het dossier inzicht in de voor jouw club relevante wet- en regelgeving. Het Ondernemingsdossier zorgt dat de club zich meer kan richten waar het bij sportclubs om draait: zorgen dat de leden lekker kunnen sporten! Meer informatie over dit gratis dossier vind je op: www.sport.nl/ondernemingsdossier

Opbouw workshop

  • 19.00 – 19.45 uur: Presentatie over de mogelijkheden van het dossier aan de hand van een voorbeelddossier en vragen vanuit de deelnemers.
  • 19.45 – 20.30 uur: Sportclubs gaan zelf met hun dossier aan de slag. NOC*NSF is aanwezig om te ondersteunen, daar waar nodig.

Locatie
Voetbalvereniging Achilles 1984
Martin Luther Kingweg 11
9403 PA Assen

Aanmelden
Stuur een e-mail naar Bas van de Kant, b.vandekant@hvdsg.nl of doe dit telefonisch via 06-26975251.

 

 

Meer nieuws

Selectie FC Groningen bij finale Buurt Battle!

Huis voor de Sport Groningen lanceert SportMatchNoord

Nieuwe beweegtuin in Margrietpark Sappemeer

SportinZicht maart 2018 nu online!

Sportimpulsaanvragen 2018 provincie Groningen

Sporthopper breekt alle records

meer nieuws in het archief