Zoek binnen hvdsg.nl...

BESTE SPORTWIJK VAN GRONINGEN

Wat is de sportdroom van jouw wijk?
Strijd mee om de titel

Na de zomer organiseren Nijestee en Huis voor de Sport Groningen een wedstrijd. We willen weten welke wijk de mooiste en meest haalbare sportdroom heeft. Woon je in Corpus den Hoorn, de Oosterparkwijk, Kostverloren of Selwerd en ben je graag actief? Droom mee en geef je op voor de Sport Advies Groep in jouw wijk: www.nijestee.nl/sportwijk.

Dromen én plannen maken
Samen met andere bewoners en proffesionals kom je vier keer bij elkaar en maak je een sportdroom voor jouw eigen wijk. Het belangrijkste doel is dat zo veel mogelijk bewoners uit de wijk de mogelijkheid hebben om te bewegen en elkaar te ontmoeten. Heb jij het beste plan voor de wijk-sportdroom dan wint jouw team de battle en krijg je professionele begeleiding door Huis voor de Sport Groningen om het sportplan voor jullie wijk uit te voeren.

Hoe doen we dat?
De aftrap doen we met alle vier de Sport Adviesgroepen samen. We vertellen je in het kantoor van Nijestee wat de bedoeling is, wat er wel en wat er niet kan en we bekijken wat er nu al in de wijk te doen is. Na die eerste gezamenlijke keer komt de Sport Adviesgroep nog twee keer bij elkaar. De vierde en laatste bijeenkomst is weer gezamenlijk. Alle groepen presenteren dan de plannen en de jury bepaalt welke wijk de winnaar is!

Vier keer
De Sport Adviesgroep komt vier keer bij elkaar. De data staan al vast:
- donderdag 12 september van 19.30 tot 21.30 uur bij Nijestee
- dinsdag 24 september van 19.30 tot 21.30 uur in de eigen wijk
- donderdag 3 oktober van 19.30 tot 21.30 uur in de eigen wijk
- donderdag 17 oktober van 19.30 tot 21.30 uur presentatie adviezen & prijsuitreiking
bij  Nijestee. Als dank trakteren we de deelnemers na afloop op een etentje met een bezoek aan een topsportwedstrijd van FC Groningen of GasTerra Flames.

Meer weten of direct aanmelden?
Meer informatie over de Sport Advies Groep vind je op de website van Nijestee. Je kunt je daar ook gelijk aanmelden. Ga naar www.nijestee.nl/sportwijk. Na aanmelding krijg je een informatiepakket waarin precies staat wat de bedoeling is en waar de bijeenkomsten plaatsvinden.

Meer nieuws

Impuls voor duurzame sportverenigingen in Groningen

Met HiBike vaker op de fiets naar school

Huis voor de Sport Groningen sportformateur in Leeuwarden

Ouderen blijven in beweging bij OldStars Sport Groningen

Sportkracht Noord lanceert SportMatchNoord

Westerkwartier gaat voor lokaal sportakkoord

meer nieuws in het archief