Zoek binnen hvdsg.nl...

Behoeftepeiling buurtsportcoaches oktober 2019

De combinatiefunctionaris/buurtsportcoach is niet meer weg te denken uit de samenleving. Het vak heeft zich dan ook in sneltreinvaart ontwikkeld en dat zal het ook nog wel even blijven doen. Dit vraagt veel van de huidige professional, van jou dus. Wil jij je blijven ontwikkelen, dan is het belangrijk om verder te lezen!

Jouw mening

Het programma LAB* (Landelijke Academie Buurtsportcoaches) is erop gericht om doorlopend bij- en nascholing bij jou in de buurt te organiseren. Of het nu gaat om kennis van nieuwe doelgroepen, persoonlijke ontwikkeling of vaardigheden en competenties die bij de buurtsportcoach horen. Met jouw input kunnen we die ondersteuning bieden waar jij behoefte aan hebt! Daarom is een uitgebreide vragenlijst opgesteld.

De vragenlijst

Het invullen neemt ongeveer 20 minuten in beslag. Deelname is niet verplicht, maar wordt wel heel erg op prijs gesteld. De sluitingsdatum is 20 november 2019.
Klik hier om de  de vragenlijst in te vullen.

Om er voor te zorgen dat iedere buurtsportcoach in Nederland op de hoogte is van dit onderzoek en de mogelijkheid heeft om de vragenlijst in te vullen, is er voor gekozen om deze oproep via zoveel mogelijk kanalen te verspreiden. Hierdoor heb je mogelijk dit bericht meermaals ontvangen. Excuses daarvoor!

Als Buurtsportcoach Academy Noord ondersteunen we dit initiatief van harte en hopen we dat je de vragenlijst zult invullen.

Alvast hartelijk dank voor je medewerking!

Buurtsportcoach Academy Noord

Sport Fryslân, Remco den Dulk
SportDrenthe, Mieke Zijl
Huis voor de Sport Groningen, Karin Zwart

*Dit onderzoek is een samenwerking van de Landelijke Academie Buurtsportcoaches (LAB) en de consortiumpartners van het SIA-RAAK project ‘de buurtsportcoach als katalysator van beweegvriendelijke buurten’.

Meer nieuws

12 november: Sportcafé stad Groningen

November: "ALLE Groningers doen mee!"

Impuls voor duurzame sportverenigingen in Groningen

Met HiBike vaker op de fiets naar school

Huis voor de Sport Groningen sportformateur in Leeuwarden

Ouderen blijven in beweging bij OldStars Sport Groningen

Sportkracht Noord lanceert SportMatchNoord

meer nieuws in het archief