Zoek binnen hvdsg.nl...

Begin het nieuwe jaar fris met de Nieuwjaarsduik in Delfzijl

Begin het nieuwe jaar fris met een Nieuwjaarsduik in Delfzijl. Traditiegetrouw organiseren Huis voor de Sport Groningen en de gemeente Delfzijl op 1 januari de Nieuwjaarsduik. Kom op deze dag naar het strand nabij het Eemshotel, waar om 16.00 uur het startsignaal gegeven gaat worden.

Goed beslagen ten ijs komen
Een goede voorbereiding is het halve werk. Deelnemers kunnen zich vanaf 15.30 uur omkleden op het parkeerterrein van Groningen Seaports. U kunt uw auto parkeren langs de handelskade oost (kantoor van Groningen Seaports). Collega’s van de ambulance en de reddingsbrigade Appingedam begeleiden de Nieuwjaarsduik. EHBO-ers bemannen de post op het parkeerterrein van Groningen Seaports. De muzikale omlijsting verzorgt het Delfzijls Harmonie Orkest.

Na de Nieuwjaarsduik is er gelegenheid tot douchen en omkleden. Om vervolgens onder het genot van koffie, thee en snert na te praten. Na afloop krijgen alle deelnemers een vaantje.

Weersverwachting
Er is altijd een kans dat de Nieuwjaarsduik niet door weersomstandigheden niet door kan gaan. Houdt daarom de site van Unox, www.unox.nl/nl/event/nieuwjaarsduik, goed in de gaten.

Blijf op de hoogte
Als je op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws rondom de Nieuwjaarsduik in Delfzijl, like dan de Facebookpagina van Sportteam Delfzijl www.facebook.com/Huisvoordesportdelfzijl of volg ons op Twitter @Delfzijlactief.

Meer nieuws

Sarèl de Jong geeft kickboks-clinics aan kinderen

Damster leerlingen opgeleid tot schoolpleincoach

De Hoeksteen wordt Sportieve Gezonde School

SportinZicht oktober nu online!

Denk mee over Kardinge tijdens Beweegcafé op 29 oktober

Openbare sportplekken voorzien in behoefte

Gronings Sportdebat kent geen winnaar

'Kinderen acht uur stil laten zitten is misdadig'

'Vergeten' Oost-Groningers fitter geworden

meer nieuws in het archief