Zoek binnen hvdsg.nl...

Basketbalcoach Hakim Salem actief tijdens congres

NLcoach organiseert op vrijdag 30 september 2011 van 16.00 - 20.30 uur samen met Olympisch Netwerk Noord-Nederland het congres 'Coachen, een veelzijdig vak'. Het congres vindt plaats bij Noordlease in Groningen.

Als trainer-coach moet je overal verstand van hebben. Je geeft techniektraining, kracht- en conditietraining en mentale training. Je begeleidt talenten en dient op een goede manier om te gaan met ouders. Om de slag niet te missen dien je als trainer-coach op de hoogte te zijn van sociale media zoals Twitter, Facebook en Hyves. Daarnaast moet je een team samen kunnen stellen en moet je weten hoe om te gaan met het thema communicatie. Kortom, coachen is een veelzijdig vak!

In het plenaire gedeelte komt Hakim Salem aan het woord. Hij is de nieuwe trainer-coach van basketbalclub GasTerraFlames uit Groningen. Afgelopen seizoen was hij de trainer-coach van Amsterdam waarmee hij op de achtste plaats eindigde. Hij geeft vanuit eigen ervaring zijn visie op de veelzijdigheid van het vak van trainer-coach.

Na het plenaire gedeelte neem je deel aan twee van de in totaal vijf workshops die Kelly Dekker, Jeroen Ritsema, Tamara Kramer, Wietske de Ruiter en Martijn van Westerop verzorgen!

Ga naar http://www.nlcoach.nl/congressen/coachen-een-veelzijdig-vak/ voor alle informatie over dit congres.

Meer nieuws

Sarèl de Jong geeft kickboks-clinics aan kinderen

Damster leerlingen opgeleid tot schoolpleincoach

De Hoeksteen wordt Sportieve Gezonde School

SportinZicht oktober nu online!

Denk mee over Kardinge tijdens Beweegcafé op 29 oktober

Openbare sportplekken voorzien in behoefte

Gronings Sportdebat kent geen winnaar

'Kinderen acht uur stil laten zitten is misdadig'

'Vergeten' Oost-Groningers fitter geworden

meer nieuws in het archief