Zoek binnen hvdsg.nl...

Basketbalcoach Hakim Salem actief tijdens congres

NLcoach organiseert op vrijdag 30 september 2011 van 16.00 - 20.30 uur samen met Olympisch Netwerk Noord-Nederland het congres 'Coachen, een veelzijdig vak'. Het congres vindt plaats bij Noordlease in Groningen.

Als trainer-coach moet je overal verstand van hebben. Je geeft techniektraining, kracht- en conditietraining en mentale training. Je begeleidt talenten en dient op een goede manier om te gaan met ouders. Om de slag niet te missen dien je als trainer-coach op de hoogte te zijn van sociale media zoals Twitter, Facebook en Hyves. Daarnaast moet je een team samen kunnen stellen en moet je weten hoe om te gaan met het thema communicatie. Kortom, coachen is een veelzijdig vak!

In het plenaire gedeelte komt Hakim Salem aan het woord. Hij is de nieuwe trainer-coach van basketbalclub GasTerraFlames uit Groningen. Afgelopen seizoen was hij de trainer-coach van Amsterdam waarmee hij op de achtste plaats eindigde. Hij geeft vanuit eigen ervaring zijn visie op de veelzijdigheid van het vak van trainer-coach.

Na het plenaire gedeelte neem je deel aan twee van de in totaal vijf workshops die Kelly Dekker, Jeroen Ritsema, Tamara Kramer, Wietske de Ruiter en Martijn van Westerop verzorgen!

Ga naar http://www.nlcoach.nl/congressen/coachen-een-veelzijdig-vak/ voor alle informatie over dit congres.

Meer nieuws

2e Pilotfase Vrijwilligers & Co

Nieuwe ronde Ondersteuningsaanbod Gezonde School 2019-2020

De 6 B’s die essentieel zijn voor vrijwilligerswerk

Donar en Sarèl de Jong grote winnaars Sportgala

Gronings Sportdebat op 28 februari a.s.

Inschrijving Sporthopper geopend

Sarèl de Jong geeft kickboks-clinics aan kinderen

Damster leerlingen opgeleid tot schoolpleincoach

De Hoeksteen wordt Sportieve Gezonde School

SportinZicht oktober nu online!

meer nieuws in het archief