Zoek binnen hvdsg.nl...

Arbeidsloket vervangt Sport Technisch Kader

Sport Technisch Kader van Huis voor de Sport Groningen heeft een nieuwe naam: Arbeidsloket.
De naam Arbeidsloket is niet zomaar gekozen. Met Arbeidsloket wil Huis voor de Sport Groningen iedereen nóg duidelijker vertellen dat er voor salarisadministratie, personeelszaken, ziektekostenregelingen, arbeidsvoorwaarden, juridische bijstand en andere werkgerelateerde sportzaken, maar één professioneel laagdrempelig loket is. En dat is Arbeidsloket.

Huidige samenwerking

Voor de samenwerking en alle lopende overeenkomsten heeft de naamsverandering geen gevolgen. Voor de ontwikkeling van de dienstverlening wel. Want Arbeidsloket staat meer dan ooit voor een belofte, die we met plezier waarmaken.

Arbeidsloket. Weet alles. Regelt alles.

De sportvrijwilliger heeft hart voor de vereniging of sportorganisatie. Het liefst zou die zich alleen maar willen bezighouden met de organisatie van al die sporters, trainers, wedstrijden, vrijwilligers en de competitie. Maar hoeveel tijd besteedt de sportvrijwilliger op dit moment aan de administratie, de vele wijzigingen daarin, het uitbetalen en bijhouden van de uren van trainers en coaches, kortom aan alle administratieve rompslomp?

Bij het Arbeidsloket van Huis voor de Sport Groningen weten we hoe belangrijk het is om je in alle rust te kunnen focussen op je eigen vakgebied. Want hoeveel verschillende trainers en coaches en ander personeel een sportvereniging ook in dienst heeft, en hoeveel vrijwilligers er ook bij zijn aangesloten, met de experts van Arbeidsloket gaat alles vanzelf.

Het team van Arbeidsloket heeft jarenlange ervaring in de sportwereld, met arbeids- en belastingzaken en salarisadministratie. Arbeidsloket neemt, op verzoek, sportprofessionals in dienst en zorgt namens de sportvereniging voor excellent werkgeverschap, zoals o.a. tijdige uitbetaling, afdracht van premies en belastingen en doorbetaling bij ziekte. Daarom sluiten steeds meer verenigingen en sportorganisaties zich bij Arbeidsloket aan en willen trainers en coaches graag bij ons in dienst om zich zorgeloos op hun eigen sport te kunnen richten.
 

Klik hier voor meer informatie.

Meer nieuws

Impuls voor duurzame sportverenigingen in Groningen

Met HiBike vaker op de fiets naar school

Huis voor de Sport Groningen sportformateur in Leeuwarden

Ouderen blijven in beweging bij OldStars Sport Groningen

Sportkracht Noord lanceert SportMatchNoord

Westerkwartier gaat voor lokaal sportakkoord

meer nieuws in het archief