Zoek binnen hvdsg.nl...

Al 13 partners in Partnerplatform van Huis voor de Sport Groningen!

Huis voor de Sport Groningen is al enige tijd geleden gestart met aangaan van partnerschappen met het bedrijfsleven. Deze partners maken het mogelijk dat maatschappelijke projecten in de breedtesport kunnen plaatsvinden. In 2012 is gestart met het thema Versterking van sportverenigingen en zijn vier Sportcongressen georganiseerd voor sportbestuurders, trainers en coaches. Ook heeft het bedrijfsleven haar kennis en expertise beschikbaar gesteld voor sportbestuurders via GPS@dvies.

Thema’s

Inmiddels is het partnerplatform doorontwikkeld en zijn drie nieuwe themaprogramma’s ontwikkeld die in 2013 worden uitgevoerd:

- Jeugd en Talent; Groninger Scholentoernooi Basketbal voor BO en VO
- Aangepast in beweging; Sportinstuif voor lichamelijk beperkten en opzet nieuw beweegaanbod
- Sport(dorp) en leefbaarheid: vernieuwing van het sportaanbod en Groninger Sportdorpen Toernooi

Ook wordt het thema ‘Versterking van sportverenigingen’ opnieuw vormgegeven met de organisatie van een groot Sportcongres in de stad Groningen (april) en 2 sportcongressen in de provincie (najaar).
Bovendien kunnen sportverenigingen hun vragen over o.a. energiebesparing, budgettering, sportmateriaal, sportblessures en talentontwikkeling online stellen aan de partners van Huis voor de Sport (thema@hvdsg.nl).

Partners

De volgende partners dragen op dit moment via het Partnerplatfom van Huis voor de Sport Groningen bij aan de breedtesport: Noordlease, Noorderpoort, Nijha, Heijkoop & Partners, SportStroom, Medisch Centrum Zuid, Wagner Group, Compusystems, OLRO Bedrijfskleding en Gifts, Nijestee, Rabobank, Canon en GasTerra Flames.

Interesse?

Bedrijven, maatschappelijke organisaties en gemeenten kunnen zich als 'Supporter' of 'Supersupporter' verbinden aan het Partnerplatform van Huis voor de Sport Groningen. Op donderdag 14 februari vindt de officiële lancering plaats. Heeft u interesse, wilt u meer informatie en/of wilt u uitgenodigd worden voor dit programma, kijk dan op www.hvdsg.nl/partnerschap of neem contact op met Karin Zwart, k.zwart@hvdsg.nl, 0598-323200.

Meer nieuws

2e Pilotfase Vrijwilligers & Co

Nieuwe ronde Ondersteuningsaanbod Gezonde School 2019-2020

De 6 B’s die essentieel zijn voor vrijwilligerswerk

Donar en Sarèl de Jong grote winnaars Sportgala

Gronings Sportdebat op 28 februari a.s.

Inschrijving Sporthopper geopend

Sarèl de Jong geeft kickboks-clinics aan kinderen

Damster leerlingen opgeleid tot schoolpleincoach

De Hoeksteen wordt Sportieve Gezonde School

SportinZicht oktober nu online!

meer nieuws in het archief