Zoek binnen hvdsg.nl...

Activiteiten in de Meivakantie!

In de meivakantie organiseert het Sport- en beweegteam van de gemeente Stadskanaal weer allerlei sport- en beweegactiviteiten!

 

Tennistoernooi
Voor groep 5 t/m 8 is er op donderdag 2 mei een tennisclinic/toernooi in Musselkanaal en op vrijdag 3 mei in Stadskanaal. De toernooien worden georganiseerd in samenwerking met MTC Musselkanaal en STB Stadskanaal. Beide clinics zijn van 13.30 uur tot 16.00 uur en op de plaatselijke tennisbanen. De activiteiten zijn gratis en wij zorgen voor tennisrackets. Wel moet je je even opgeven voor 1 mei via sportenbeweegteamstadskanaal@gmail.com of het briefje op school.

Spelochtend jonge jeugd
Na het succes van de voorjaarsvakantie organiseren we nu ook weer activiteiten voor de kinderen van groep 1 t/m 4. Er zullen verschillende spelletjes aangeboden worden van 10.00 tot 11.30 uur. Aanmelden is niet nodig, deelname is gratis. Deze ochtend wordt op 3 verschillende locaties georganiseerd: op donderdag zowel in De Bast van Onstwedde als op de voetbalvelden van VV Musselkanaal en op vrijdag 3 mei in Sporthal De Spont in Stadskanaal.

Sport- en Beweegteam
Het sport- en beweegteam Stadskanaal is opgericht door gemeente Stadskanaal om de regeling
NASB (Nationaal Actieplan Sport- en Bewegen) en de Impuls Brede School, Sport en Cultuur uit te voeren.
In het sport- en beweegteam zijn mensen werkzaam van Huis voor de Sport Groningen en
Combinatiefunctionarissen van stichting Welstad. Samen met lokale organisaties en sportverenigingen draagt het team bij aan de gezonde leefstijl van inwoners van de gemeente Stadskanaal.

Meer weten?
Voor meer informatie mail naar sportenbeweegteamstadskanaal@gmail.com of bel naar Combinatiefunctionaris Jung Hye van der Gaast, 06-21893785.

Meer nieuws

Impuls voor duurzame sportverenigingen in Groningen

Met HiBike vaker op de fiets naar school

Huis voor de Sport Groningen sportformateur in Leeuwarden

Ouderen blijven in beweging bij OldStars Sport Groningen

Sportkracht Noord lanceert SportMatchNoord

Westerkwartier gaat voor lokaal sportakkoord

meer nieuws in het archief