Zoek binnen hvdsg.nl...

19/20 oktober: Startschot Combinatiefunctionarissen in Stadskanaal

Vanaf september zijn er 6 combinatiefunctionarissen actief in de gemeente Stadskanaal, hiermee is het sport- en beweegteam compleet! Samen met bewoners, het onderwijs en sportverenigingen gaan zij in de wijken sport, bewegen en cultuuractiviteiten uitvoeren. In de herfstvakantie starten zij met hun activiteiten. Een officieel startschot wordt gegeven op 19 en 20 oktober op verschillende plaatsen in de gemeente met allerlei sportieve en culturele activiteiten waaraan alle inwoners van de gemeente mee kunnen doen. Op 19 oktober om 14.30 uur vindt een spectaculair startschot plaats op het raadhuisplein in Stadskanaal. Meer informatie is hierover is te vinden op Youtube. (http://www.youtube.com/watch?v=6V5IwosR6do)

Inwoners van de gemeente kunnen kennis maken en meedoen met verschillende sport- en cultuuractiviteiten. Zo kunnen ze gaan frisbeeën, floorball spelen, springen op een slackline, boerenvoetballen, speedmintonnen, fitnessen op een Fit-drive kar, hutten bouwen met bamboe en meedoen aan een ontwerpwedstrijd graffiti. Ook zijn er mensen van Jimmy’s Groningen aanwezig om Jimmy’s Stadskanaal te lanceren. Op de volgende plaatsen en tijden komt het sport- en beweegteam bij u in de buurt met activiteiten:

Woensdag 19 oktober
10.00-12.00 uur Onstwedde, Grasveld Jabbingelaan/ Dorpstraat
14.00-16.00 uur Centrum, Raadhuisplein, 14.30 uur spectaculaire opening!

Donderdag 20 oktober
10.00-12.00 uur Cereswijk, grasveld naast de Stobbe
14.00-16.00 uur Musselkanaal, Parkeerplaatsen aan Willem Diemerstraat/ grasveld Bibliotheek, grasveld Bibliotheek en grasveld Fr. Nanningastraat.

Sport- en Beweegteam
Om sportstimulering een structureel karakter te geven is het sport- en beweegteam Stadskanaal actief, dat verschillende sportstimuleringsprojecten coördineert en uitvoert. Het gaat bijvoorbeeld om NASB en de regeling Combinatiefuncties. Binnen het sport- en beweegteam zijn medewerkers van Huis voor de Sport Groningen en Stichting Welstad werkzaam. Wilt u weten welke combinatiefunctionaris bij u in de buurt werkzaam is kijk dan op de website van de gemeente Stadskanaal. (http://www.stadskanaal.nl/Over-de-gemeente/Wonen-en-leven/Sport/Sport-en-beweegteam)

Meer weten?
Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Marianne Postma, 06-26975271, m.postma@hvdsg.nl.
 

Meer nieuws

Sarèl de Jong geeft kickboks-clinics aan kinderen

Damster leerlingen opgeleid tot schoolpleincoach

De Hoeksteen wordt Sportieve Gezonde School

SportinZicht oktober nu online!

Denk mee over Kardinge tijdens Beweegcafé op 29 oktober

Openbare sportplekken voorzien in behoefte

Gronings Sportdebat kent geen winnaar

'Kinderen acht uur stil laten zitten is misdadig'

'Vergeten' Oost-Groningers fitter geworden

meer nieuws in het archief