Zoek binnen hvdsg.nl...

12 november: Sportcafé stad Groningen

Theatervoorstelling "Dat schiet lekker op zo!"


Wel erg fanatieke ouders. Een tekort aan trainers en coaches. Veel kinderen die in de puberteit afhaken. Of incidenten op en rond het veld.... Veel sportclubs herkennen het! Het is daarom verstandig om te werken aan een positief sportklimaat. Dat is het thema van het sportcafé voor sportclubs in de gemeente Groningen op dinsdagavond 12 november a.s. Meld je nu aan!

Vertegenwoordigers van sportclubs in de gemeente Groningen (bestuursleden, hoofd jeugdopleiding, coördinatoren, etc. zijn die avond van harte welkom om elkaar te ontmoeten. Met als agendapunt: een positief sportklimaat: de basis van alles!

Maar het sportcafé is dit keer wel héél bijzonder. We gaan samen een voorvertoning van "Dat schiet lekker op zo" beleven. De humoristische voorstelling voor sportclubs die willen werken aan een positief sportklimaat. Deels gebaseerd op de succesvolle schouwburgvoorstelling "Wel winnen hè!" die in het verleden ook in Groningen te zien was.

Programma sportcafé
Datum:              Dinsdagavond 12 november
Locatie:            Sportcentrum Kardinge (Kardingerplein 1, Groningen)
Tijd:                   Inloop vanaf 19.00 uur 
                           Voorstelling van 19.30 - 21.00 uur
Kosten:             Gratis toegang

Graag van te voren aanmelden. Dit kan simpel via www.datschietlekkeropzo.nl. Hier vind je onder andere de trailer. Zie voor meer info ook de flyer.

Meer informatie?
Neem contact op met Dennis Verver, coördinator Positief Opgroeien bij de sportvereniging namens Huis voor de Sport Groningen via d.verver@hvdsg.nl of 06-831 407 51.

Meer nieuws

Behoeftepeiling buurtsportcoaches oktober 2019

November: "ALLE Groningers doen mee!"

Impuls voor duurzame sportverenigingen in Groningen

Met HiBike vaker op de fiets naar school

Huis voor de Sport Groningen sportformateur in Leeuwarden

Ouderen blijven in beweging bij OldStars Sport Groningen

Sportkracht Noord lanceert SportMatchNoord

meer nieuws in het archief