Zoek binnen hvdsg.nl...

Servicepunt KNVB

Vanaf 1 maart 2016 opent de KNVB een servicepunt voor voetbalverenigingen bij Huis voor de Sport Groningen. Hiermee wordt de samenwerking tussen beide organisaties geïntensiveerd met als doel verenigingen in de provincie Groningen, op basis van behoeften, nog beter te kunnen ondersteunen en verder te versterken.

Servicepunt

Aanleiding voor het servicepunt is dat het districtskantoor van de KNVB in Heerenveen sinds 5 februari jl. is gesloten. Om het werken in de regio eenvoudig en laagdrempelig voor voetbal verenigingen te maken, zijn de servicepunten door de KNVB in het leven geroepen. In district Noord zijn 4 servicepunten geopend, waaronder één bij Huis voor de Sport Groningen. Doel van de KNVB is daarbij om zoveel mogelijk lokaal actief te zijn en veel in contact te staan met de voetbalverenigingen.

In de praktijk

De verenigingsadviseurs van de KNVB ontmoeten uw voetbalvereniging graag op het servicepunt bij Huis voor de Sport Groningen of komen graag bij u langs. Goed om te weten: in de praktijk is het servicepunt niet altijd bemand. Heeft u vragen of wilt u advies? Dan is het raadzaam om een afspraak in te plannen met de verenigingsadviseur.

Servicepunt KNVB Groningen
Contactpersoon: Otto Kooi
Huis voor de Sport Groningen
Laan Corpus den Hoorn 100
9728 JR Groningen
Telefoonnummer: 06 – 1265 9151
E-mailadres: otto.kooi@knvb.nl