Zoek binnen hvdsg.nl...

Tapen en bandageren

Sportblessures komen veelvuldig voor. Om de blessures te voorkomen of het herstelproces te versnellen organiseert Huis voor de Sport Groningen de cursus ‘Tapen en Bandageren'. De cursus is bedoeld voor trainers, begeleiders en overige geïnteresseerden van sportverenigingen. De cursus is een vervolg op de cursus Sportblessures (EHBSO) die in voorgaande jaren en al eerder is georganiseerd. Voor deelname is het belangrijk dat cursisten enige voorkennis hebben van EHB(S)O.

De cursus bestaat uit drie avonden van 2,5 uur en wordt verzorgd door een sportfysiotherapeut. De cursisten krijgen inzicht in de theorie van tapen en wanneer er getapet moet worden. Vervolgens gaan de cursisten zelf actief aan de slag en wordt het tapen van de vinger, pols en enkel geoefend. Tijdens de eerste avond kan men tegen gereduceerd tarief tape aanschaffen.

Cursusgegevens
Op dit moment is er geen cursus tapen en bandageren gepland.

Mocht u interesse hebben voor deze cursus, laat dan uw gegevens achter.  Wij brengen u dan op de hoogte zodra deze cursus weer wordt aangeboden en krijgt u als eerste de kans om in te schrijven.

Interesseformulier cursus Tapen en Bandageren
  • Hier kunt u eventuele vragen of opmerkingen vermelden