Zoek binnen hvdsg.nl...

Sponsoring

Stijgende exploitatiekosten, dichtdraaien van subsidiekranen en het teruglopen van ledenaantallen, dwingen steeds meer sportverenigingen externe geldbronnen te zoeken. Fondswerving en sponsoring zijn daarbij de trefwoorden.

Het Huis voor de Sport Groningen wil u graag uitnodigen voor een gratis scholing. In deze scholing wordt  op eenvoudige wijze uiteengezet hoe de sportvereniging sponsorvriendelijk wordt, wat potentiële sponsors aangeboden kan worden, hoe bedrijven selecteren en te benaderen, hoe sponsorplannen op te stellen en te verkopen. Ook voor hen die op dit terrein nog geen ervaring hebben.

Het is een absolute aanrader dat er meerdere personen van de vereniging deelnemen aan de scholing (minimaal 2 deelnemers per vereniging). Zo komt niet alles op de schouders van één iemand terecht, is de gedragenheid groter en kun je elkaar aanvullen. Het is mogelijk om eventueel een gehele sponsorcommissie op te geven.

De deelnemers worden concreet op weg geholpen a.d.h.v. een stappenplan toegespitst op de specifieke eigen verenigingssituatie.

Kortom: Ondersteuning op maat!

Cursusgegevens
Op dit moment is er geen cursus "Sponsoring" gepland.