Zoek binnen hvdsg.nl...

Opstapcursus Jeugdtrainer

Geef jij sinds kort training of ga je dit doen en wil je meer uit je training halen? Huis voor de Sport Groningen biedt in samenwerking met het Alfa-college een opstapcursus jeugdtrainer aan voor mensen die voor het eerst binnen een vereniging een groepje sporters gaan trainen. Voor zowel binnen als buitensporten en team- en individuele sporten. Deze sporttakoverstijgende cursus laat je kennismaken met de belangrijkste onderdelen van het verzorgen van een training en het begeleiden van een groep sporters.

In deze training leer je hoe een goede training wordt opgebouwd en hoe je duidelijk instructie kunt geven. Je creëert oefenstof passend bij het doel dat je nastreeft. Je leert feedback geven op verschillende manieren. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het pedagogische aspect. Hoe ga je om met lastig gedrag van sporters? Hoe creëer je teamgeest? Wat voor soort afspraken maak je? En hoe haal je het beste uit ieder individu?

Kortom een praktische opstapcursus die uit 5 cursusavonden bestaat en je handvatten geeft om verantwoord en bewust training te geven aan jeugd. Want een goed begin…

Cursusgegevens
Op dit moment is er geen Opstapcursus Jeugdtrainer gepland. Bent u geïnteresseerd in deze training stuur ons een mail. Wij brengen u dan op de hoogte zodra deze cursus weer wordt aangeboden.