Zoek binnen hvdsg.nl...

Fondsenwerving

Huis voor de Sport Groningen organiseert voor bestuurders en geïnteresseerde leden van sportverenigingen in de provincie Groningen een themabijeenkomst Fondswerving. Voor welk idee zou u een fonds voor de vereniging willen aanschrijven?

Veel sportverenigingen hebben prachtige ideeën en plannen. Het realiseren van deze plannen is vaak een stuk lastiger. Grootste struikelblok hierbij is vaak het ontbreken van de financiële middelen. Wist u dat er in Nederland honderden fondsen zijn die hun vermogen beschikbaar stellen voor initiatieven (projecten) van verenigingen en stichtingen. Misschien kan ook uw sportvereniging hiervan profiteren!

Maar hoe weten wij of we als vereniging in aanmerking voor een aanvraag? Welke stappen moeten we allemaal doorlopen? En hoe weten wij welke fondsen we het beste kunnen aanschrijven? Zomaar een aantal vragen die bij u kunnen leven. Aan het einde van de bijeenkomst heeft u inzicht gekregen in de wereld van fondsenwerving. U weet dan of uw vereniging hiervoor in aanmerking komt. Zo ja, dan weet u ook concreet welke stappen er genomen moeten worden.

Cursusgegevens
Op dit moment is er geen cursus Fondsenwerving gepland.