Zoek binnen hvdsg.nl...

Direct voordeel voor uw sportvereniging

Noorderpoort

De financieel administratieve werkzaamheden van de vereniging uitbesteden? Dat kan eenvoudig en voordelig bij het leerbedrijf Financieel Vitaal van Huis voor de Sport Groningen en Noorderpoort. Meer weten? Kijk op www.hvdsg.nl/financieelvitaal

Vanuit de samenwerking tussen Noorderpoort en Huis voor de Sport Groningen kunt u als vereniging een beroep doen op nog meer diensten en producten van het Noorderpoort. Zij kunnen u bijvoorbeeld helpen met:

  • Ontwerpen van uw digitale clubblad
  • Verschillende belopdrachten (uw ledenlijst weer up-to-date?)
  • Schrijven van een sponsorplan of uitzetten van een sponsoractie
  • Maken van teamfoto’s
  • Etc.

Meer informatie over de onderwijsleerbedrijven? www.noorderpoort.nl/onderwijsleerbedrijven

 

SportStroom

SportStroom is het grootste inkoopcollectief voor energie in de Nederlandse sportmarkt.
Bovendien kunt u bij SportStroom terecht voor energiezuinige veldverlichting op basis van LED-technologie en biedt SportStroom – investeringsvrij! – zonnepanelen voor op uw accommodatie!

Wilt uw vereniging ook besparen op de energiekosten? Of wilt u meer weten over energiebesparende producten? Ga dan naar www.sportstroom.nl

 

Medisch Centrum Zuid

Medisch Centrum Zuid is een multidisciplinaire fysiotherapie praktijk met locaties in Groningen en Haren. Naast Reguliere fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, oedeemtherapie, psychosomatische fysiotherapie, worden er tevens meerdere beweegprogramma’s en Fysio-Fitness aangeboden.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie ontvangen? Ga dan naar www.medischcentrumzuid.nl