Zoek binnen hvdsg.nl...

Proforma berekening

Wilt u een indicatie van de kosten voor het uitbesteden van het werkgeverschap aan Arbeidsloket? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Aan de hand van de ingevulde gegevens maken wij een proforma loonberekening voor uw vereniging of organisatie. U krijgt uiterlijk binnen vijf werkdagen een vrijblijvende berekening per mail toegestuurd.

Proforma berekening
  • Gegevens voor de proforma salarisberekening

  • Vul hier de datum in waarop de arbeidsovereenkomst moet ingaan.
  • Vul hier de datum in waarop de arbeidsovereenkomst eindigt.
  • Indien het aantal (betaalde) lesweken niet gelijk is aan het aantal weken dat de overeenkomst duurt, wordt u verzocht het aantal te betalen lesweken in te vullen. Indien ook de lessen die wegens (school)vakanties uitvallen worden uitbetaald dient u het to
    Iedere werknemer ontvangt formeel vakantietoeslag (8%). U dient hier aan te geven of de afgesproken vergoeding inclusief of exclusief vakantietoeslag is.
    Er mag alleen heffingskorting toegepast worden indien de werknemer niet elders (via een andere werkgever of uitkeringsinstantie) reeds een loonheffingskorting ontvangt.
    Vanaf 1 juli 2011 is er binnen de CAO voor sportverenigingen een mogelijkheid om aan de pensioenregeling deel te nemen. Het pensioen is daarbij een keuze voor de werknemer.