Zoek binnen hvdsg.nl...

Jeugdtheater over gedragsstoornissen bij kinderen

In de Stadsschouwburg in Groningen speelt er op 5 april een voorstelling genaamd: ‘Bekdichtzitstil’ (8+). Het drukke, soms onhandelbare kind en hoe daarmee wordt omgesprongen, is inspiratiebron voor deze voorstelling.

‘Bekdichtzitstil’ vertelt een verhaal over de vriendschap en verbondenheid tussen drie impulsieve kinderen. In een soms vijandige grotemensenwereld blijven hun fantasie en creativiteit steeds overeind. De makers van Bekdichtzitstil scheppen een onweerstaanbaar anarchistische omgeving waarin de veelkleurige personages naar hartenlust kunnen rondrazen. Voor ouders en kinderen die te maken hebben met gedragsstoornissen zoals ADHD en Autisme is deze voorstelling dus zeer interessant! Op de website van "de-oosterpoort.nl" vind u meer informatie over de voorstelling, zoals een recensie van de Theaterkrant met maar liefst 5 sterren.

Het theater voor vele leeftijden vanaf 8 jaar genaamd ‘Bekdichtzitstil’, is een voorstelling dat u aan zal grijpen en u zal vermaken. Kijkt u op www.de-oosterpoort.nl voor meer informatie.