Zoek binnen hvdsg.nl...

Inspiratiebijeenkomst “Open Club” voor verenigingen

van 19:10 uur tot 22:10 uur

Een goed functionerende sportvereniging kenmerkt zich door een sterke basis. Het bestuur, commissies, actieve leden en betrokkenen vormen samen de basis van uw vereniging. Hoe zorgt u als vereniging voor een sterke basis? En hoe gaat u om met maatschappelijke, landelijke en regionale ontwikkelingen, zoals krimp, vergrijzing en een tekort aan leden en vrijwilligers? Welke ondersteuning is er nodig? Huis voor de Sport Groningen nodigt u als sportbestuurder en/of actief commissielid van harte uit voor de 'Open Club inspiratiebijeenkomst' op maandag 13 april of dinsdag 14 april.

Voor wie?
De 'Open Club' sessie is bedoeld voor bestuursleden en actieve commissieleden van verenigingen uit de gemeente Groningen.

Programma
19.30 uur       Opening
19.35 uur       Landelijke trends en ontwikkelingen
20.00 uur       Voorbeeld uit de praktijk
20.30 uur       Pauze  
20.45 uur       Aan de slag: Wat is de basis van uw vereniging?
22.00 uur       Einde programma

Locatie
Maandag 13 april
Sportcentrum Kardinge, zaal 2
Kardingerplein 1
9735 AA Groningen
 

Dinsdag 14 april
Clubgebouw van kv NIC/Alfa College
Boutenspad 1
9721 AA GRONINGEN

Aanmelden
Deelname aan de 'Open Club' sessie is gratis. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar Egbert Bakker via  e.bakker@hvdsg.nl . Wij vragen u in de mail te vermelden: de naam van uw vereniging, het aantal personen waarmee u aanwezig bent en de datum van de bijeenkomst. Aanmelden is mogelijk tot 6 april.