Zoek binnen hvdsg.nl...

Gratis workshop Tai Chi en nieuwe lessen georganiseerd door ReumActief

ReumActief gaat ook dit jaar weer starten met nieuwe lessen Tai Chi voor mensen met een reumatische aandoening en aanverwante aandoeningen.

Op maandag 28 oktober a.s. organiseert patiëntenvereniging ReumActief een gratis workshop Tai Chi voor mensen met reuma of een aanverwante aandoening in Stadskanaal.
Tai Chi is een bewegingsvorm van duizenden jaren oud, die is ontstaan in China. Met mooie zachte, sierlijke bewegingen op rustige muziek is het een uitstekende beweegactiviteit voor mensen met bijvoorbeeld reuma, MS en andere lichamelijke aandoeningen. Het wordt dan ook door miljoenen mensen over de hele wereld beoefend.

Tai Chi verbeterd de algehele gezondheid, zorgt voor meer balans, een beter evenwicht en verbetert de conditie. Daarnaast zorgt het voor de broodnodige ontspanning en verbetert het de lichaamshouding.
Alle oefeningen kunnen zowel zittend als staand gedaan worden. Dus ook mensen in een rolstoel kunnen meedoen. Daarnaast is het een hele mooie groepsactiviteit.
Vanaf maandag 4 november zullen de lessen officieel weer van start gaan. De lessen zullen iedere maandagavond van 19.00-20.00 uur in Stadskanaal plaats gaan vinden. De kosten bedragen € 15,- per persoon per maand. Mensen die al deelnemen aan het therapiezwemmen of de Nordic Walking bij ReumActief betalen slechts € 10,- per persoon per maand.
Voor meer informatie en opgave, ook voor de gratis workshop, kunt u contact opnemen met Anita Sanders: T 0599 – 416380 of via email: info@reumactief.info