Zoek binnen hvdsg.nl...

WandelFit met Ommetjes Tocht om de Noord!

Pak uw kans en schrijf u alsnog in voor Tocht om de Noord 2017.

Wandelen is één van de meest natuurlijke manieren om te (starten met) bewegen. Naast dat het  gezellig is en je veel ziet, is het ook nog eens gezond. Als partner van Tocht om de Noord, organiseert Huis voor de Sport Groningen daarom in juni ‘Tocht om de Noord Ommetjes’ ter voorbereiding op het wandelfestival van het jaar, dat plaats vindt op 23 en 24 september.  Doet u mee?

Locatie ‘Ommetjes’
De ‘Ommetjes’ vinden plaats in 7 regio’s. Per regio worden vier ommetjes georganiseerd voor de gemiddelde en gevorderde wandelaars, waarbij u zich iedere keer door een ander stukje, verrassend Groningen begeeft. In ieder ommetje wordt een ander wandelthema onder de aandacht gebracht.

Kosten
De ‘Ommetjes’ worden begeleid door gecertificeerde wandeltrainers. Voor slechts € 20,- volgt u vier wandeltrainingen en krijgt u alsnog de kans om u in te schrijven voor de Tocht om de Noord. Voorwaarde voor de inschrijving is dat u in ieder geval met drie van de vier ‘ommetjes’ mee doet. Mensen die verzekerd zijn bij de Friesland Zorgverzekeraar krijgen € 5 korting.

Aanmelden
U kunt zicht niet meer inschrijven voor de 'Ommetjes'. De inschrijftermijn is inmiddels verlopen.

“De Kracht van het Water”
Het wandelfestival Tocht om de Noord gaat dit jaar horizontaal door de provincie Groningen: “Van Lauwerszee tot Dollard tou”. De tocht staat dit jaar in het teken van het zintuig ‘zien’. Het thema van Tocht om de Noord 2017 luidt: “De Kracht van het Water”

Voor algemene informatie over Tocht om de Noord kijk op www.tochtomdenoord.nl.