Zoek binnen hvdsg.nl...

Voorlichtingsavonden 'Sportvereniging en belasting'

Twijfelt u weleens of uw vereniging de juiste belastingaangifte doet? Draagt de vereniging niet te veel loon- of omzetbelasting af. Of juist te weinig? Wat zijn de gevolgen van de afschaffing van de kantineregeling? Wat betekent de invoering van de werkkostenregeling voor  verenigingen? Kan ik de trainer een onbelaste (vrijwilligers)vergoeding verstrekken?

Vanaf medio september organiseren NOC*NSF, de KNVB, KNHB en KNLTB in samenwerking met de Belastingdienst voorlichtingsavonden voor verenigingen om alle vragen over sport en belastingen te beantwoorden.

Wanneer?
De bijeenkomsten worden vanaf 15 september tot en met 16 oktober gehouden op 22 locaties verspreid door het hele land. In Groningen vindt de voorlichtingsavond plaats op maandag 15 september.

Voor wie?
De avonden zijn toegankelijk voor geïnteresseerde leden van alle sportbonden- en verenigingen.

Programma
De voorlichtingsavonden starten om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en duren tot ongeveer 22.00 uur. Aan de hand van praktijksituaties zullen medewerkers van de Belastingdienst nieuwe en bestaande regelingen toelichten en uitleg geven over fiscale kwesties voor sportverenigingen. Tijdens en na de voorlichting zal er ruimte zijn voor het stellen van vragen.

Locatie
vv Hoogkerk
De verbetering 50
9744 DZ Groningen

Kosten en aanmelden
Deelname aan de bijeenkomst is gratis. U kunt zich via het inschrijfformulier aanmelden.

Meer nieuws

Sporthopper breekt alle records

Stempelend wandelen door gastvrij 'Grunnen'

Alleen werk helpt de Veenkoloniën echt

Beëindigingsovereenkomst met trainer: verplicht of niet?

Scholing "Vier inzichten over trainerschap"

Vooraankondiging Sportimpuls 2018

meer nieuws in het archief