Zoek binnen hvdsg.nl...

Sportloket UMCG

Donderdag 31 januari stond de Fontijnstraat van UMCG centraal als locatie voor de activiteiten van het Sportloket UMCG. Bezoekers, personeelsleden en overige belangstellenden konden ditmaal kennismaken met rolstoeldansen en zitvolleybal. Dit werd mede mogelijk gemaakt dankzij de inzet van sc Bartje uit Assen voor het zitvolleybal en Gehandicapten sport Vereniging Groningen voor het rolstoeldansen.

Mensen met een lichamelijke beperking of chronische ziekte die onder behandeling zijn in het UMCG kunnen bij het Sportloket terecht met alle vragen over sportbeoefening: het aanbod van geschikte sportmogelijkheden, het kiezen van een vervangende sport, sportkeuringen, blessurebehandeling, hulpmiddelen (zoals een aangepaste rolstoel), verwijzing naar het spreekuur ‘sport en handicap’, enzovoorts.
Het Sportloket houdt spreekuur op elke eerste en derde donderdag van de maand, van 13.00 – 16.00 uur, in de polikliniek Revalidatie, Fonteinstraat 4, UMCG.
Het Sportloket is een initiatief van het Centrum voor Revalidatie, Huis voor de Sport Groningen en Gehandicaptensport Nederland. Ook Sportgeneeskunde-UMCG ondersteunt dit initiatief.

Meer nieuws

Beëindigingsovereenkomst met trainer: verplicht of niet?

Scholing "Vier inzichten over trainerschap"

Vooraankondiging Sportimpuls 2018

Voorplein Sportcentrum Kardinge rookvrij

Roadshow optimaliseer uw clubinkomsten

SportinZicht oktober 2017 nu online!

meer nieuws in het archief