Zoek binnen hvdsg.nl...

Sportclubs missen fiscale kennis

Arbeidsloket biedt verenigingen ondersteuning.

Veel van de 33.000 sportverenigingen in ons land hebben te weinig kennis van belastingzaken, zo blijkt uit berichtgeving van de NOS. Dat is riskant, want foutjes in de belastingaangifte kunnen in het ergste geval resulteren in een naheffing van tienduizenden euro's. Verenigingen zijn dan ook gebaat bij goede voorlichting en ondersteuning. Het Arbeidsloket van Huis voor de Sport Groningen biedt verenigingen deze hulp.

 

Arbeidsloket
Sportverenigingen kunnen bij Arbeidsloket gratis terecht voor advies en voorlichting over allerlei regelingen/regels met betrekking tot vrijwilligersvergoedingen, fiscaal werkgeverschap of belastingwetgeving. Daarnaast kunnen sportverenigingen, tegen een kleine vergoeding, het werkgeverschap van hun trainers uitbesteden aan Arbeidsloket. Zo worden de administratieve rompslomp en fiscale risico's uit handen van het bestuur genomen.

Meer informatie?
Wilt u gratis advies, heeft u fiscale vragen of belangstelling voor onze dienstverlening? Kijk eens op onze website: www.hvdsg.nl/arbeidsloket of neem contact op met Bas van de Kant van Huis voor de Sport Groningen via 0598-323200 of mail b.vandekant@hvdsg.nl.

Meer nieuws

Voorplein Sportcentrum Kardinge rookvrij

Roadshow optimaliseer uw clubinkomsten

SportinZicht oktober 2017 nu online!

Arbeidsloket presenteert animatievideo

Sportkantines worden steeds gezonder

Vernieuwde website Sporthopper online!

Provinciale Vrijwilligersprijs 2017

Sportcoaches richten zch op gehandicapten

Beweegcoach als spil in lokaal netwerk

meer nieuws in het archief