Zoek binnen hvdsg.nl...

Persluchtduiken OBS Lutje Til bij Kontiki Diving

Op vrijdagochtend 8 maart jl. hebben leerlingen van groep 5 tot en met 8 van openbare basisschool Lutje Til uit Tjuchem kennis gemaakt met persluchtduiken bij Kontiki Diving in Zuidbroek.

Na een inleidend theoriegedeelte trokken de leerlingen de duikspullen aan om vervolgens de opgedane kennis in praktijk te brengen (zie foto). Het werd verzorgd door deskundige instructeurs van Kontiki Diving.

Door de positieve reacties van zowel kinderen, ouders en begeleiding kan teruggekeken worden op een zeer geslaagde activiteit. Het persluchtduiken was alweer de 5e beweegactiviteit sinds de opening van de sportieve buitenschool OBS Lutje Til door Daniëlle Bekkering op 7 januari jl.
Eerder konden de leerlingen al kennis maken met skiën, judo, skaten en basketbal.
In maart en april staan nog 3 beweegactiviteiten op de agenda, te weten Circus, Kidsdance en Mountainbiken. Ook na de meivakantie zullen diverse sport- en beweegactiviteiten worden ingepland.

OBS Lutje Til wil zich profileren als gezonde, sportieve buitenschool.
Naast het aanbod van binnenschoolse sport- en beweegactiviteiten kunnen kinderen zich op vrijdagmiddagen ook uitleven tijdens de sportinstuif bij de buitenschoolse opvang “Elmo’s Daycare”. De instuif, verzorgd door een bevoegd sport- en beweegleidster, vindt plaats tussen 14:30 en 16:30 uur in sporthal de Velemansdroom in Tjuchem.
 

De coördinatie van de sport- en beweegactiviteiten wordt verzorgd door Huis voor de Sport Groningen.

Meer nieuws

Roadshow optimaliseer uw clubinkomsten

SportinZicht oktober 2017 nu online!

Arbeidsloket presenteert animatievideo

Sportkantines worden steeds gezonder

Vernieuwde website Sporthopper online!

Provinciale Vrijwilligersprijs 2017

Sportcoaches richten zch op gehandicapten

Beweegcoach als spil in lokaal netwerk

Cursus valpreventie in Groningen

meer nieuws in het archief