Zoek binnen hvdsg.nl...

Nieuwjaarsduik gemeente Delfzijl

Nieuwjaarsduik gemeente Delfzijl

Traditiegetrouw organiseren Huis voor de Sport Groningen en de gemeente Delfzijl op 1 januari 2014 de Nieuwjaarsduik op het strand in Delfzijl. Iedereen is van harte welkom om fris het nieuwe jaar in te duiken. Wethouder Jan Wolthof (Sport) geeft om 11.30 uur het startsignaal.

Omkleden
Deelnemers kunnen zich vanaf 11.00 uur omkleden in het Multicentrum aan de Zeebadweg. Zij kunnen hun auto parkeren bij en langs de Zeebadweg en bij het kantoor van Groningen Seaports aan de Handelskade Oost 1.

Begeleiding
Medewerkers van de ambulance en het duikteam van de brandweer begeleiden de Nieuwjaarsduik. EHBO’ers bemannen de post in het Multicentrum. Het Delfzijls Harmonie Orkest (DHO) verzorgt de muzikale omlijsting.

Vaantje
Na de Nieuwjaarsduik kunnen deelnemers in het Multicentrum douchen en omkleden. Hier krijgen ze ook koffie, thee en snert aangeboden. Als herinnering aan de Nieuwjaarsduik ontvangen alle deelnemers hier ook een vaantje.

Weersverwachting
De Nieuwjaarsduik is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. Huis voor de Sport Groningen adviseert deelnemers om het weer goed in de gaten te houden via de website van Unox: www.unox.nl/nl/event/nieuwjaarsduik

Blijf op de hoogte
Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom de Nieuwjaarsduik in Delfzijl, kunnen geïnteresseerden de Facebook-pagina (www.facebook.com/Huisvoordesportdelfzijl) van Sportteam Delfzijl ‘liken’. Daarnaast is het laatste nieuws ook te volgen via Twitter (@Delfzijlactief).

Meer nieuws

Voorplein Sportcentrum Kardinge rookvrij

Roadshow optimaliseer uw clubinkomsten

SportinZicht oktober 2017 nu online!

Arbeidsloket presenteert animatievideo

Sportkantines worden steeds gezonder

Vernieuwde website Sporthopper online!

Provinciale Vrijwilligersprijs 2017

Sportcoaches richten zch op gehandicapten

Beweegcoach als spil in lokaal netwerk

meer nieuws in het archief