Zoek binnen hvdsg.nl...

Nieuwe Sporthopper in de gemeente Groningen van start met maar liefst 46 sportaanbieders

Vanaf dinsdag 1 september gaat de nieuwe Sporthopper van start in de gemeente Groningen. In de herfst/winter editie van Sporthopper bieden maar liefst 46 sportaanbieders digitaal kennismakingscursussen aan voor kinderen van 4 tot en met 15 jaar. Kinderen kunnen met Sporthopper breed kennismaken met diverse takken van sport. Naast een gezonde leefstijl willen we bereiken dat kinderen een bewuste keuze maken voor een tak van sport, hun talenten ontdekken en daarmee langdurig sportbeoefenaar zijn.

Dubbele winst
Naast deze gezonde winst levert Sporthopper ook winst op voor de sportverenigingen. Sporthopper is namelijk een laagdrempelige en praktische manier om nieuwe leden te werven. Door deelname aan Sporthopper krijgt de vereniging de kans zich breed te profileren en een bijdrage te leveren aan het stimuleren van een gezonde leefstijl bij de jeugd.

Aanmelden
Alle kinderen uit de gemeente Groningen hebben een flyer ontvanger met het kennismakingsaanbod. Op www.sporthopper.nl kunnen kinderen zich inschrijven voor één of meerdere cursussen. Inschrijven kan nog tot en met woensdag 30 september via de website.

 

Meer nieuws

Sporthopper breekt alle records

Stempelend wandelen door gastvrij 'Grunnen'

Alleen werk helpt de Veenkoloniën echt

Beëindigingsovereenkomst met trainer: verplicht of niet?

Scholing "Vier inzichten over trainerschap"

Vooraankondiging Sportimpuls 2018

meer nieuws in het archief