Zoek binnen hvdsg.nl...

Huis voor de Sport Groningen geeft sportdag cadeau

Om te laten zien waar Huis voor de Sport Groningen goed in is kan iedereen uit Groningen, die zich inschrijft op www.hvdsg.nl/blijfbewegen , kans maken op een volledig georganiseerde sportdag ter waarde van vijftienhonderd euro. Bijvoorbeeld voor een groep collega’s, een klas basisschoolkinderen of de bewoners van een verzorgingstehuis.

Win een sportdag!
Wil jij een sportdag als cadeau ontvangen? Meld je dan voor 15 juni aan via www.hvdsg.nl/blijfbewegen . Je maakt dan kans op een volledig verzorgde sportdag voor een groep naar keuze! Worden het je collega’s? De klas van je kinderen? Of de bewoners van een verzorgingstehuis? Dat is namelijk waar Huis voor de Sport Groningen ook in 2013 keihard aan blijft werken: elkaar in beweging zetten. Op www.hvdsg.nl/blijfbewegen staat meer informatie over het winnen van de sportdag, de actievoorwaarden en aanmelding.
 

Huis voor de Sport Groningen
Huis voor de Sport Groningen ontwikkelt actief sport- en beweegprojecten die bijdragen aan de integratie van lichamelijke beweging in het dagelijks leven van deelnemers, jong en oud. De sportconsulenten en sportuitvoerders hebben jarenlange ervaring in het organiseren van sportevenementen die perfect passen bij de behoeftes van de meest diverse doelgroepen. Binnen een bedrijf, gemeente, in een dorp of op provinciaal niveau. Samen met onderwijsorganisaties, sportverenigingen, bedrijfsleven en overheid.
Het Partnerplatform is dé ontmoetingsplek waar bedrijven en organisaties intensief samenwerken aan gezonde winst voor iedereen. Arbeidsloket weet en regelt alles voor sportverenigingen, coaches en andere professionals op het gebied van administratie, wetgeving en scholing. Zo beschikt men bij Huis voor de Sport Groningen over een team bevlogen sportspecialisten die de Groningers op alle mogelijke manieren in beweging kan krijgen!

Meer nieuws

Sporthopper breekt alle records

Stempelend wandelen door gastvrij 'Grunnen'

Alleen werk helpt de Veenkoloniën echt

Beëindigingsovereenkomst met trainer: verplicht of niet?

Scholing "Vier inzichten over trainerschap"

Vooraankondiging Sportimpuls 2018

meer nieuws in het archief