Zoek binnen hvdsg.nl...

Groninger Noordlease Sportgala 2011 op 19 december

Maandag 19 december vindt het Groninger Noordlease Sportgala 2011 plaats in MartiniPlaza in Groningen. Tijdens de gala-avond staat het uitreiken van de sportprijzen centraal. Tot en met vrijdag 16 december kan er nog gestemd worden op de genomineerden voor Sportman/sportvrouw en Sportploeg.

Stemmen
Ranomi Kromowidjojo (zwemmen), Bauke Mollema (wielrennen) en Kim Polling (judo) zijn genomineerd voor de categorie Sportman/ sportvrouw.
GasTerra Flames (basketbal), Groningen Atletiek (dames) en Rogier Blink & Nanne Sluis (roeien) zijn genomineerd voor de categorie Sportploeg.

Op de categorieën Sportman/ sportvrouw en Sportploeg kan door het Groninger publiek tot en met 16 december gestemd worden via www.groningersportheld.nl.

Twitter mee!
Voorafgaand en tijdens het Groninger Noordlease Sportgala kun je mee twitteren met de Groningers en de sporters. Gebruik #noordleasesportgala in je tweet. Onder andere op www.groningersportheld.nl wordt jouw bericht dan getoond.

Uitverkocht
Het Groninger Noordlease Sportgala 2011 is uitverkocht. Kaarten kunnen niet meer worden besteld.

Partners
Noordlease is net als vorig jaar naamgever van het gala. RTV Noord en Dagblad van het Noorden zijn samen mediapartners van het Groninger Noordlease Sportgala 2011. Noorderpoort, Provincie Groningen en MartiniPlaza hebben hun commitment voor het gala ook getoond.

Naast de zes grote partners hebben BanoPro, ING, Heijkoop & Partners Gerechtsdeurwaarders, Gemeente Groningen, BDO, Alfa-college, het Instituut voor Sportstudies, MartiniSport, WM Veenstra, BioMCN, CompuSystems, Grontmij en Menzis zich aan het sportgala gecommitteerd.

www.groningersportheld.nl

Meer nieuws

Voorplein Sportcentrum Kardinge rookvrij

Roadshow optimaliseer uw clubinkomsten

SportinZicht oktober 2017 nu online!

Arbeidsloket presenteert animatievideo

Sportkantines worden steeds gezonder

Vernieuwde website Sporthopper online!

Provinciale Vrijwilligersprijs 2017

Sportcoaches richten zch op gehandicapten

Beweegcoach als spil in lokaal netwerk

meer nieuws in het archief