Zoek binnen hvdsg.nl...

Geslaagd Arjen Robbentoernooi in Bedum

Ook dit jaar vond het Arjen Robbentoernooi plaats in Bedum en wel op woensdagmiddag 8 oktober jl. De organisatie was weer in handen van de volgende samenwerkende partijen: gemeente Bedum, Huis voor de Sport Groningen, jongerenwerk Bedum, SV Bedum en de Johan Cruyff Foundation.

Maar liefst 21 jongens- en meidenteams uit groepen 7 en 8 van cbs De Akker, R.A. Venhuisschool, GBS de Horizon, cbs De Regenboog, de Sint Walfridusschool en de Togtemaarschool streden op het Arjen Robbenveld om een plek  in één van de regiofinales, die in het voorjaar van 2015 worden gehouden.

De Meiden van de Togtemaarschool bleken dit jaar het sterkst. In de eindstrijd bij de jongens trok de Regenboogschool aan het langste eind. De Fair-Play prijs ging bij de meiden naar de een combinatie van De Akker en de Venhuisschool. Bij de jongens ging deze titel naar de Sint Walfridusschool. Tussen de wedstrijden door kon de jeugd zich vermaken bij diverse side-events zoals een opblaasbare voetbalschietschijf. De organisatie, deelnemers, begeleiding en toeschouwers kunnen terugkijken op een geslaagde middag.

Meer nieuws

Nieuws voor sportorganisaties over arbeidsrecht

SportinZicht juli 2017 nu online!

Verkiezing Uniek Sporttalent 2017

Saba wordt Sporteiland

Acht Groninger subsidieaanvragen Sportimpuls gehonoreerd

Landelijke Buurtsportcoachdag 2017

Vrijdag 12 mei: HANNN Walking Football Festival 2017!

'Kinderen moeten achter de computer vandaan en bewegen'

meer nieuws in het archief