Zoek binnen hvdsg.nl...

Een geslaagde sportdag voor de ambulante cliënten van NOVO Hoogezand

Een aantal maanden geleden kon er een sportdag ter waarde van € 1.500,- gewonnen geworden. Huis voor de Sport Groningen gaf deze sportdag weg om de nieuwe huisstijl te promoten.

Uit de vele inschrijvingen rolde uiteindelijk NOVO Hoogezand als winnaar uit de bus. Zij wilden graag een sportdag organiseren voor hun ambulante cliënten. Met deze dag wilde ze clienten in aanraking laten komen met bewegen en stimuleren te blijven bewegen.
Op 5 oktober was het zo ver, de prijs werd geïncasseerd. Tijdens de sportdag konden de deelnemers mee doen aan verschillende activiteiten zoals aquarobics, zumba, wandelen, fitness en vrij zwemmen.
Dit waren de sporten die naar voren waren gekomen uit de behoeftepeiling.

Om ervoor te zorgen dat “Blijf Bewegen!” ook echt naar voren komt hebben de deelnemers als vervolg op de sportdag een strippenkaart gekregen waarmee ze tot 1 januari wekelijks minimaal 1 keer mee kunnen doen aan de activiteiten die tijdens de Sportdag aangeboden zijn. Deze strippenkaart was onderdeel van de goodie bag die bestond uit sportgerelateerde atributen zoals een stappenteller, en een bidon.

We kijken samen met NOVO terug op een geslaagde dag. De deelnemers hebben zichtbaar genoten en konden proeven aan sporten die ze niet kenden of nog niet eerder hadden geprobeerd.

Meer nieuws

Voorplein Sportcentrum Kardinge rookvrij

Roadshow optimaliseer uw clubinkomsten

SportinZicht oktober 2017 nu online!

Arbeidsloket presenteert animatievideo

Sportkantines worden steeds gezonder

Vernieuwde website Sporthopper online!

Provinciale Vrijwilligersprijs 2017

Sportcoaches richten zch op gehandicapten

Beweegcoach als spil in lokaal netwerk

meer nieuws in het archief